Набір у проект “Інтервізія для психологів”

Оголошується набір на тренінг для психологів та психотерапевтів, які працюють в сфері подолання наслідків війни!

ГО «Психологічна підтримка та реабілітація «Вільний вибір» та Фундація «Калейдоскоп культур» (Польща) Kalejdoskop Kultur запрошує взяти участь у відборі учасників у проект «Інтервізія для психологів – підвищення кваліфікації для фахівців з питань психічного здоров’я, які працюють з сім’ями ветеранів, ветеранами та переміщеними особами з районів, що постраждали від війни в Україні».

Супервізія та інтервізія – це ефективні інструменти підвищення кваліфікації та запобігання вигоранню фахівців. Однією з форм супервізії є партнерська супервізія (інтервізія), яка ґрунтується на структурованому процесі обговорення випадку разом із втручанням, допомогою або терапією, що надається спеціалістом, у групі інших фахівців, які співпрацюють з ними. Партнерська супервізія дозволяє швидко та фахово аналізувати терапевтичний процес, що особливо важливо при роботі з сильно травмованими клієнтами, де терапевтичний процес має часті повороти і нові психопатологічні захисні механізми через травму (клієнти – жертви війни, ветерани військових дій, їх сім’ї та особи, які виїхали з областей, що охоплені військовими діями на сході України).

Протягом тренінгу Ви зможете розібрати власні кейси на групових партнерських супервізіях від польських тренерів та навчитесь проводити інтервізії своїм колегам.

Тренінг, який складається з трьох дводенних сесій, проходитиме в просторі Veteran Hub (Київ). Перша група: 22 та 23.06, 14 та 15.09, 9 та 10.11. Друга група: 06 та 07.07, 12 та 13.10, 30.11 та 01.12

Для того, щоб взяти участь у тренінгу, необхідно обрати групу, в якій Ви хочете взяти участь, та заповнити анкету учасника https://cutt.ly/xrHJHa

Захід проводиться в межах проекту “Вільний вибір – розширення доступу та підвищення якості психологічної та психотравматологічної допомоги в Україні”, що фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.