Нові алгоритми прихованого впливу 10.05.19

Тема: Нові алгоритми прихованого впливу. Захист від маніпуляторів у світі медіа-ілюзій

Вітаємо в новій реальності! Де залишилось не так вже й багато реальності.

У сучасному світі медіа-ілюзій вже недостатньо навичок факт-чекінгу. Прихований вплив на свідомість кожного з нас набуває форм, складніших за фейки.

Під час лекції ми з’ясуємо, що таке прихований вплив в інформаційному просторі і як він працює. Яким чином технологічні гіганти влазять нам в голову і до чого тут штучний інтелект. На чому базується залежність від соціальних медіа, і як соцмережі усвідомлено її посилюють.

Також з’ясуємо, що таке психометрія і як вона спрацьовує в політичних кампаніях по всьому світу. Проаналізуємо президентську кампанію в Україні і застосування нових технологій впливу.

Розраховано на всіх, хто не хоче, щоб хакнули їх мізки.

Лектор: Світлана Машаровська, PhD, авторка дисертації «Маніпулятивні технології як складова політичних кампаній». 15 років досвіду роботи у політичному консалтингу та комунікаціях.
Зараз спеціалізується на напрямку інформбезпека, нові медіа та формування суспільної свідомості он-лайн інструментами.

Вхід вільний!

Захід проводиться в межах проекту “Вільний вибір – розширення доступу та підвищення якості психологічної та психотравматологічної допомоги в Україні”, що фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.